fbpx

Onze diensten 

De Meijer kan u bij vele facetten van dienst zijn

Zoekt u iemand die alle zorgen uit handen kan nemen bij nieuwbouw? Of wilt u een grote renovatie uitvoeren? De specialisten van De Meijer Staalbouw kunnen u op allerlei manieren van dienst zijn, zowel in Nederland als in het buitenland. Bekijk al onze diensten hieronder. Heeft u een specifiek product of dienst nodig? Wij staan altijd klaar om u te helpen.

De_Meijer_Staalbouw_roosendaal_0002

Nieuwbouw

De Meijer Staalbouw heeft alle kennis en specialisaties in huis om uw nieuwbouwproject te realiseren. Van het bouwen van een loods, stal of kantoorpand tot woning of industriehal. Onze medewerkers kunnen in elke situatie meedenken en de oplossing realiseren die het beste past bij uw project.

– IndustriebouwLees meer
– AgrobouwLees meer
– UtiliteitsbouwLees meer

De-Meijer-Staalbouw-De-Noordhoek-Vaste-Planten-BV-schijf-3

Renovatie

Bent u niet meer tevreden met uw huidige pand? Of opzoek naar meer ruimte op dezelfde locatie? Dan kan u door het (laten) uitvoeren van een renovatie, uw huidige pand weer helemaal maken naar de behoefte en wensen van nu.

– DakrenovatieLees meer
– GevelrenovatieLees meer
– RestylingLees meer

Klein metaalwerk

De Meijer Staalbouw produceert ook klein metaalwerk speciaal naar wens. Een stalen trap of een latei. Alles wat u nodig heeft maken wij op maat.

– TrappenLees meer
– BordessenLees meer
– LateienLees meer
– Constructie woningbouwLees meer

de-meijer-staalbouw-bedrijfsdeuren-tumb

Bedrijfsdeuren

Onze specialisten van bedrijfsdeuren hebben alle ervaring achter één deur voor het deskundig adviseren, plaatsen en onderhouden van uw bedrijfsdeuren.

– OverheaddeurenLees meer
– GaragedeurenLees meer
– BranddeurenLees meer

de-meijer-staalbouw-machinebouw-tumb

Machinebouw

Wilt u een productielijn nog efficiënter maken? Denk dan eens aan een speciaal gemaakte opstelling voor machines, loopbanden of een ander ontwerp op maat. De Meijer helpt u hier graag bij verder.

recycling_diensten_De-Meijer-Staalbouw

Recycling

Al het staal wat u ziet is 100% recyclebaar. Wilt u een constructie en gelijk meewerken aan een groenere wereld? Onze specialisten helpen graag met het realiseren van uw project.

Mechanisatie

Wilt u uw machinepark uitbreiden en het werken nog gemakkelijker maken? Kijk dan eens in ons breed assortiment aan landbouwmechanisatie machines. Heeft u iets specifiekers nodig? Ook dan denken onze experts graag met u mee.

– GrondbakLees meer
– GrondschaafLees meer
– LandrolLees meer
– PalletdragerLees meer