fbpx

Reviews 

De verhalen van klanten maken ons ijzersterk 

We zijn enorm trots op de prachtige beoordelingen die we van onze trouwe klanten hebben ontvangen. De feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om continu te streven naar de hoogste kwaliteit en service.

In 2022 zijn wij in contact gekomen met de Meijer Staalbouw. Onze wens om een praktisch bedrijfsgebouw met een mooie uitstraling neer te zetten is uitgekomen. Na deskundig advies en wat kleine aanpassingen hebben de vakmensen van De Meijer (en vakmensen zijn het zeker) een mooi pand weggezet waar wij mee vooruit kunnen en erg blij mee zijn. Wij zijn dan ook goed te spreken over de manier van werken, de afwerking van het pand en de omgang met ons als klant.

Namens Boomkwekerij H. den Dunnen een dikke dankjewel team De Meijer!

Huibert den Dunnen

Voor de staalconstructie brachten we een bezoek aan De Meijer in Wernhout. Het voelde meteen goed en na wat kleine onderhandelingen kregen zij de aanbesteding van het staal, de betonnen plinten, de wand- en dak beplating, de loopdeur kozijnen en overheaddeuren. We werden niet teleurgesteld in onze verwachtingen. Alles verliep soepel en was strak achter elkaar gepland. En natuurlijk was er soms een punt van aandacht. Door de korte lijnen werd dit ALTIJD in goed overleg opgelost! Met trots laat ik de bouw aan vrienden en relaties zien en iedereen roept: Dit ziet er goed uit, dit is strak gebouwd etc. en dat is ook het geval. Kortom; we zijn volledig ontzorgd door Janus, Paul en hun team en we zijn beretrots op het eindresultaat.

Jan Simons

Wij Bouwbedrijf van der Zande B.V. kennen Janus al een hele lange tijd. Omdat we al meerdere werken gezamenlijk hebben gemaakt en gaan maken geeft aan dat wij als Bouwbedrijf ontzettend veel vertrouwen hebben in De Meijer.

Toen we zelf bouwplannen hadden voor een schuur bij onze nieuw te bouwen woning ben ik samen met Janus en Dirk aan tafel gaan zitten, de tekeningen opengevouwen. Mannen dit moet het worden gaan we dit samen maken? Dit omdat ik de regie in eigen handen wilde houden. De Meijer heeft de staalconstructie en beplating gedaan waarbij Cliff zeer goed heeft meegedacht! De rest hebben we zelf gedaan. Dus als je dit leest en denkt ja zoiets wil ik ook, weet je nu wie je moet bellen! Bedankt mannen, en we zien elkaar weer op het volgende project!

Mathijs Van der Zande

Onze kantine werd te klein en we zochten naar een praktische en betaalbare oplossing, om voor onze Monteurs een nieuwe inpandige kantine te bouwen. We zijn in contact gekomen met De Meijer Staalbouw en in overleg met Janus en Dirk hebben we een mooie uitbreiding aan de bestaande constructie kunnen monteren. Gevelbeplating in kleur en compleet afgewerkt. Complimenten voor de fijne samenwerking en een duimpje voor de meedenkende monteurs van De Meijer Staalbouw.

Taxi- en Garagebedrijf Goverde BV.
Harry Goverde

Augustus 2021 kreeg ik via via kontakt met de De Meijer. Dit nadat onze loods met kapsalon, autorestauratie en auto polijstbedrijf op 16 april tot de grond was afgebrand. Geen bedrijf nam de tijd om een opgaaf te doen. Bij de Meijer was het snel geregeld. 30 november start staalbouw. Geen uitval dagen en een perfect bouwteam zowel binnen als op de werkvloer. Goed overleg met de mensen op de vloer, geen enkele discussie. Iedereen dacht mee. In 1 woord: Top!

Ik hoef niet te denken over wie de volgende staalbouw gaat uitvoeren. Aanvraag ligt alweer bij de Meijer. Zoals wij altijd zeggen: kwaliteit is een keuze.

Johan korsmit

Via een tip kwamen terecht bij De Meijer. Het duurde even eer we alle afspraken en planning gemaakt hadden, maar daarna liep het als een trein. We hebben zelf de oude platen en deuren verwijderd en wat aanpassingen gedaan. De montageploeg kwam achter ons aan en heeft alles netjes gemonteerd en ons ook nog goede adviezen gegeven. Echt vakmensen. Binnen twee weken was alles afgewerkt en hebben we weer een loods die weer heel wat jaartjes netjes erbij staat.

Wij zijn behoorlijk kritisch richting aannemers, maar zijn deze keer erg tevreden.

Leon Hereijgers & Diana Kustermans