fbpx

Over De Meijer Staalbouw 

De passie van De Meijer maakt het verschil

Al sinds onze oprichting in 1976 werken onze specialisten elke dag met veel passie aan de meest uiteenlopende projecten. Door innovatief te blijven, zijn onze expertises in al deze jaren dan ook in vele takken uitgebreid. Hierdoor is De Meijer niet meer weg te denken bij uw project.

Sinds 1976

In 1976 is Jef de Meijer gestart met een handelsonderneming van in- en verkoop van landbouwwagens en aanverwante producten. Al vrij snel groeiden daar andere activiteiten en werkzaamheden uit voort. In feite wordt alles aangepakt wat met staal te maken heeft, zijnde o.a. utiliteitsbouw, agrobouw, industriebouw, constructiewerken, carrosseriebouw, machinebouw, reparatiewerkzaamheden, verhuur.

Ook is De Meijer Staalbouw actief in het leveren en monteren van dak- en gevelbeplating en in de bouw van machines voor landbouw en boomkwekerij. Staal mag een hard en koud materiaal zijn, de benadering van De Meijer Staalbouw is warm en persoonlijk.

over-ons-de-meijer-staalbouw

Onze kernwaarden

Passie

Elke dag werken onze expert met veel passie aan uw project. Van het eerste gesprek tot aan de oplevering staan ze u dan ook met veel enthousiasme bij.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken altijd met de meest hoogwaardige materialen en waken dat onze kwaliteit zowel in de productie als in de realisatie altijd gegarandeerd zal blijven.

Innovatie

We zijn nieuwsgierig, blijven leren en vragen stellen. Wij stellen aan onszelf de eis om altijd door te blijven innoveren en denken aan de mogelijkheden met staal van de toekomst.

Focus

Door onszelf te blijven focussen zowel op de technieken als op de klant. Blijven wij klantgericht en onderscheidend.